dimecres, 13 de març del 2013

Diversos....


Hola a tothom!!!!


Us recordem que el proper diumenge 17 de març, a tots aquells que us vagi bé, us convoquem a l'escola, a partir de les 10h del matí, per seguir construint els diferents elements de l'escenografia. El passat dia 3 ja vam fer molta via i segurament aquest cop ja quedarà tot pràcticament enllestit. Recordeu portar roba atrotinada, de la que es pot tacar!!!!!

Informar-vos que tenim el vist-i-plau de l'ajuntament per fer les representacions al Teatre Alegria. De manera que ja és definitiu: actuarem el diumenge 9 de juny!!! El dia abans, 8 de juny, muntarem escenografia i llums, i per la tarda farem un assaig general al teatre. Reserveu-vos ja aquestes dates, perquè són sagrades!!!! No hi podrà faltar ningú!!!!

D'altra banda, també us volem comentar que ja tenim gairebé a punt les butlletes del sorteig. Finalment es tracta d'un cap de setmana (dues nits) al Balneari de Caldes de Boí, per a quatre persones en règim de mitja pensió. L'import per butlleta serà de 3 euros. Ja us informarem del repartiment dels talonaris per famílies i del temps que tindrem per vendre'ls.

Finalment seguir felicitant-vos per la vostra entrega, la vostra energia i el vostre talent, que estan fent d'aquest projecte una experiència realment única!!!!

Una abraçada ben forta!!!!

Amàlia Sancho
Xavi Morte